Закарпаття: сидіти прийдеться ще довго

За інформацією джерела, суд проходив в закритому режимі і на нього не допустили пресу і навіть адвоката Дернового і Дядченка.

 

Апеляційний суд Закарпатської області продовжив арешт колишнього начальника Мукачівського міського відділу міліції Валерія Дернового і колишнього заступника голови державної адміністрації Закарпатської області Віктора Дядченка до 17 жовтня.

Суд, що "відбувся в кінці минулого тижня, ухвалив рішення продовжити утримання під вартою Дернового і Дядченка ще на 2 місяці", повідомляють "Українські Новини" з посиланнями на джерела в Апеляційному суді Закарпатської області.
Джерело також повідомило, що Дерновий і Дядченко проходять поодинці у кримінальній справі за частиною 3 статті 158 Кримінального кодексу "Неправомірне використання виборчих бюлетенів, фальсифікація виборчих документів або неправильний підрахунок голосів, або неправильне оголошення результатів виборів" і частини 2 статті 357 "Крадіжка, привласнення, здирство документів, штампів, печаток, оволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем".
Нагада?мо, що група, в яку входили Дядченко і Дерновий, підозрю?ться в тому, що з метою приховування факту фальсифікації виборів, вкрала з приміщення Мукачівського міськвиконкому протоколи і виборчі бюлетені на виборах мера Мукачевого 18 квітня, які потім знищила.
Дерновий був затриманий 17 квітня, Дядченко - 26.

 

24 серпня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів