Призначення субсидій: на що розраховувати закарпатцям

Призначення субсидій: на що розраховувати закарпатцям
Житлова субсидія – безповоротна адресна допомога держави громадянам на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого палива. Однак не всі користуються правом отримати таку допомогу.

 

Уряд, постановами від 26 квітня 2017 р. та від 18 серпня вніс зміни щодо порядку призначення субсидій, визначив новий опалювальний сезон, змінив соціальні норми та нормативи споживання газу. Отже, новий опалювальний сезон 2017/2018 років починається з 1 жовтня 2017 року, розрахунок субсидії здійснюється на підставі доходів за І-й - ІІ-й квартали 2017 року.

Неопалювальний період починається з 1 травня 2018 року, а розрахунок субсидії здійснюється за ІІІ-ІV квартали 2017 року. Для користувачів, які мають індивідуальне опалення, субсидія нараховується дещо в інший період. Уряд збільшив соціальну норму площі житла з 49 кв. м. до 75 кв. м., за якою надається житлова субсидія для пенсіонерів, інвалідів, інших людей, які не працюють і не мають інших джерел доходу, окрім соціальної державної допомоги та пенсії.

М-студіо

 

02 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів