"Гру престолів" знімуть у старовинній фортеці на Закарпатті

"Гру престолів" знімуть у старовинній фортеці на Закарпатті
Старовинна фортеця на Мукачівщині – замок Сент-Міклош стане місцем зйомок масштабного квесту за мотивами «Гри престолів». Організатором зйомок виступила всесвітньо відома компанія ASUS, яка вже зробила практичні кроки для реалізації проекту.

 

Про це повідомляє один з організаторів проекту Олександр Висоцький у мережі ФБ:

Він пише, що для організації квесту за мотивами "Гри Престолів" компанія ASUS обрала замок Сент Міклош (Чинадіївський замок) на Закарпатті, територія якого на момент старту проекту була в жалюгідному стані, не придатному для маштабного дійства. ASUS не роздумуючи вклав ВЕЛИЧЕЗНІ кошти у відновлення території замку і крім того пожертвував велику суму у реставрацію самого приміщення легендарної пам'ятки.

«Я бачив очі художника Йосипа Бартоша, який багато років піднімає замок з руїн власним коштом. Він не міг повірити, що це відбувається в реальності. Вперше за його довге життя велика компанія виступила меценатом і підтримала справу його життя так щедро», – пише Олександр Висоцький.

Крім того, учасники квесту висадили велику алею декоративних кущів перед палацом. Як сказала берегиня замку: "За день вони зробили те, що ми робили п'ять років." 

У замку Сент-Міклош знімуть масштабний квест за мотивами «Гри престолів» (ФОТО) (квест) (квест7)

У замку Сент-Міклош знімуть масштабний квест за мотивами «Гри престолів» (ФОТО) (квест) (квест6)

У замку Сент-Міклош знімуть масштабний квест за мотивами «Гри престолів» (ФОТО) (квест) (квест8)

 

04 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів