Скільки грошей отримають закарпатські ОТГ з Києва у 2018 році?

Скільки грошей отримають закарпатські ОТГ з Києва у 2018 році?
Скільки виділять з держбюджету-2018 на об'єднані громади України, в ефірі "5 каналу" розповів очільник уряду Володимир Гройсман.

 

"Є багато інструментів, які стимулюють вирішення проблем на місцях. Це може бути Державний фонд регіонального розвитку, є соціально-економічний розвиток окремих територій України і є окрема підтримка територіальних громад що об'єднались. У минулому році сумарна ця цифра була 10 млрд грн. У 2017-му ДФРР – 3,5 млрд грн, 4,5 млрд грн – це соціально-економічний розвиток і 1,5 млрд грн – це підтримка окремих територіальних громад. Так от у цьому році це вже буде 12 млрд грн. 6 млрд грн – Державний фонд регіонального розвитку, 5 млрд грн - соціально-економічний розвиток і майже 2 млрд – це підтримка окремих територіальних громад", - зазначив прем'єр.

"12 млрд грн, які ми як держава направимо на будівництво більше 2 тис. об'єктів по всій країнів – дороги, садочки, школи, лікарні, стадіони. Тобто ми даємо співфінансування на місця для будівництва таких об'єктів" - додав він.

Повну версію інтерв'ю дивіться у ВІДЕО:

 

05 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів