Поліція на Ужгородщині шукає причетних до переправки впійманих нелегалів

Поліція на Ужгородщині шукає причетних до переправки впійманих нелегалів
Поліція встановлює обставини та осіб, які можуть бути причетними до незаконної переправи нелегалів через держкордон. Розпочато слідство/

 

Вчора, 15 грудня, уночі працівники відділу боротьби зі злочинами, пов‘язаними з торгівлею людьми ГУНП в Закарпатській області спільно з поліцейськими Ужгородського районного відділення поліції, групою реагування патрульної поліції та прикордонниками помітили неподалік села Невицьке групу осіб, що рухалася у напрямку держкордону.

За 1,5 кілометра від лінії розмежування сімох чоловіків зупинили. У ході встановлення персональних даних членів групи, виявилося, що особи є іноземцями, але жодних документів при собі у них немає.

У зв‘язку з цим, нелегальних мігрантів затримали та доправили до Чопського прикордонного загону для з‘ясування всіх обставин.

У діях порушників вбачаються ознаки злочину за статтею 332 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Наразі правоохоронці опитують іноземців та з‘ясовують особи тих, хто міг сприяти незаконному перетину ними державного кордону. Слідство триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

16 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів