"Приватівський" банкомат підірвали у закарпатському селищі

"Приватівський" банкомат підірвали у закарпатському селищі
Свого часу тут, у селищі Батьово, діяли два електронні програмно-технічні пристрої: один (ощадбанківський) відтак демонтували, а вчора вночі під другий (приватбанківський) щось на зразок бомбочки підклали та підірвали.

 

Якщо пограбування, інші незаконні дії бандитів різних мастей, убивства, наркотики, торгівля зброєю на Закарпатті уже стали буденністю, то банкомати у краї теж підривали, але ніби раз чи двічі. Однак уночі з п‘ятниці на суботу зловмисники порушили це правило – у селищі Батьово вони підірвали банкомат від "Приватбанку". Найперше скажемо, що потужний вибух, як розповідають очевидці, наробив чималої шкоди власнику (депутату районної ради та колишньому заступнику голови РДА, начальнику паспортно-візової служби) магазину, де був змонтований банкомат. Від детонації повибивало навіть шибки на вікнах сусідніх хат, розкурочило стіни торгового закладу, вдрузки розлетівся товар, пляшки зі спиртним у тому числі. На щастя, людських жертв немає.

До речі, на місці "НП" працювали правоохоронці: слідчі, розшуковці, експерти. Кажуть, що у касетах на час вибуху було близько 600 тисяч гривень. Але чи це правда – сказати важко. Невідомо й те, чи суму забрали чи вона згоріла, і взагалі, коли та як у таких випадках встигають гроші цупити. На жаль, кримінальна пригода сталася посеред ночі, але в суботу на 16 годину за к. ч. інформації про сам факт вибуху у соцмережах ще не було. Телефони деякі службовці-полісмени просто не піднімали. А люди про ситуацію хочуть знати правду, тим паче, що пів-Берегівщини про цей вибух тільки й гомонить.

Між іншим, у селищі Батьово донедавна були два банкомати: від "Ощадбнаку" та від "Приватбанку". Перший грошово-електронний пристрій демонтували, а ось другий якоюсь бомбочкою підірвали. Отже, будемо чекати на коментарі слідчих і прокуратури з приводу цього резонансного вибуху у закарпатському селищі залізничників неподалік українсько-угорського кордону.

Петро КРУК    

 

17 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів