Проти місцевого "конопляного барона" на Закарпатті відкрито кримінальне провадження

Проти місцевого "конопляного барона" на Закарпатті відкрито кримінальне провадження
У закарпатця знайшли горщики з висадженою коноплею, насіння цієї рослини та п’ять сірникових коробок, з конопляним вмістом.

 

Напередодні ввечері до чергової частини Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку у селищі Чинадієво...

До будинку, де мешкає подружжя, прибули поліцейські групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці, намагаючись з’ясувати обставини конфлікту, у вітальній кімнаті виявили заборонені речовини – насіння сіро-зеленого кольору, ймовірно, коноплі та горщики з посадженими стеблами цієї рослини. 5 коробок з-під сірників, заповнені насінням, а це близько 20 грамів, чоловік ховав у мікрохвильовій печі, а стебла рослин - на підвіконню разом з іншими кімнатними рослинами.

Усі заборонені речі поліцейські слідчо-оперативної групи, які прибули на місце виклику, вилучили і направили на дослідження експертам. За посів або вирощування конопель поліція розпочала кримінальне провадження, а це ч.1. ст.310 Кримінального кодексу України. У справі триває розслідування.

Джерело: Відділ комунікації Національної поліції Закарпатської області.

 

18 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів