Головні помилки зберігання продуктів у холодильнику

Головні помилки зберігання продуктів у холодильнику
Американські фахівці спільноти спортивного харчування розповіли, як потрібно це робити правильно

 

Однією з найпоширеніших помилок є звичка людей тримати в холодильнику продукти, які вже починають псуватися, заявив один з експертів Даррен Біл.

Сир фахівці порекомендували зберігати в середині холодильника або навіть в ящику для овочів – і краще не в плівці, а в пергаментному папері. Сире м'ясо, за їхніми словами, також потрібно зберігати на одній з нижніх полиць холодильника, причому, щільно упакованим.

Також заради збереження свіжості їжі і здоров'я членів сім'ї не можна допускати "перехресного забруднення", що виникає від сусідства сирих і приготовлених продуктів, підкреслили медики. Вони повинні бути запечатаними і перебувати на різних полицях.

"На верхніх полицях зберігають йогурти, молоко і масло, оскільки сюди забруднювачам з сирої їжі важко буде добратися. Там же або трохи нижче зберігають такі готові страви, як котлети, тістечка, гарніри", – рекомендують експерти.

Крім того, саме на полиці, а не на дверцятах, правильно зберігати яйця, вважають медпрацівники. Двері холодильника краще використовувати для зберігання зелені, соків, води, соусів і вина.

 

01 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів