Мукачівська малеча в захопленні від знайомства з патрульними поліцейськими!

Мукачівська малеча в захопленні від знайомства з патрульними поліцейськими!
Сьогодні, 24 квітня, поліцейські Мукачівського відділу спільно з патрульними екіпажу №252 провели заняття з дошкільнятами міського дитячого садочку №5.

 

Під час зустрічі правоохоронці познайомили дітей з поліцією, розповіли про завдання, які виконують правоохоронці під час несення служби, якими засобами обладнанні автомобілі з мигалками та інше.

На занятті,  яке  відбувалось  у формі діалогу, малеча демонструвала свої знання про поліцію, задавали безліч запитань, які їх  цікавили, та ділились ситуаціями з власного досвіду.

Також  працівники поліції в ігровій формі роз’яснили дітям Правила дорожнього руху, розповіли про необхідність завжди їх дотримуватися та навчати дорожній грамоті своїх друзів. Звернули увагу дошкільнят на катанні на велосипеді під  наглядом дорослих, перевезенні їх у спеціальних автомобільних кріслах та іграх   з м`ячем, які можуть бути небезпечні біля проїзної частини. Під  час зустрічі мова йшла і про речі з світловідбиваючими елементами, які необхідно носити дітям у темну пору доби, щоб водії могли їх побачити на великій відстані.

Діти із захопленням слухали дорослих та активно відповідали на поставлені питання.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

24 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів