Мальовниче село на Тячівщині, де лікують чорною водою, все більше манить туристів

Мальовниче село на Тячівщині, де лікують чорною водою, все більше манить туристів
В мальовничому селі Лази на Тячівщині лікують чорною водою. І з року в рік сюди їде дедалі більша кількість туристів. Це й не дивно – вода просто таки цілюща,кажуть місцеві жителі.Сірководневі ванни сприяють лікуванню опорно-рухового апарату, при ревматичних болях м’яких тканин і суглобів, зміцнюють кісткову тканину.

 

Чорна вода сприяє загоєнню ран та виразок, має антибактеріальну дію, а також косметично-лікувальні властивості при захворюванні шкіри– і це неповний перелік всіх її корисних властивостей. Зі слів старости, люди сюди їдуть здебільшого у весняно-літній період. Це як і місцеві жителі так і наші співвітчизники з усіх куточків України, а також чимало іноземців. Пан Сергій – з Білорусі. З дружиною випадково знайшли інформацію про комплекс, сподобалося настільки, що вже другий рік поспіль тут відпочивають.

Журналісти також вирішили спробувати цілющі сірководневі ванни і пересвідчитися чи і справді вони такі корисні. Звичайно, щоб відчути лікувальний ефект необхідно прийняти 5-7 процедур, але навіть однієї вистачає, щоб непогано розслабитися. Для відпочиваючих, що все ж таки проходять лікувальний курс корисно поєднувати ванни з вживанням столової води. Єдиний недолік цієї місцевості полягає у відсутності якісного дорожнього покриття, а тому можливості комплексу використовуються лише на відсотків 10-15.

М-студіо

 

29 квітня 2018р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів