Патрульний офіцер із Берегова померла природною смертю чи її вбили?

Патрульний офіцер із Берегова померла природною смертю чи її вбили?
Як повідомили у прес-службі Нацполіції, наразі відкрита ч. 1 ст. 115 ККУ з позначкою "природня смерть" для того, щоб на прохання батьків провести додаткову експертизу, яку здійснює Закарпатське обласне бюро судово-медичної експертизи.

 

Про смерть патрульної, Карнаухової Єкатерини, лейтенанта Берегівського відділення поліції Закарпатської області, повідомили у соцмережі в групі ‎"Боевые Муравьи- 93 ОМБр".

Далі мовою оригіналу: 

"У нас в "семье" беда. Убили дочь "Деда", танкиста с "Донбасса" (прим. В'ячеслава Карнаухова). По делу (из СМС отца): "Карнаухова Екатерина Вячеславовна, 26 лет, лейтенант Береговского отделения полиции Закарпатской области. 19 мая 2018 года в 4 часа 30 минут поступила в реанимацию с признаками смерти мозга (со слов дежурного врача), где после 78 часов в коме, умерла... Несмотря на явные признаки насильственной смерти (кровоподтёки, ссадины, сорванная серьга и шиньон, явные признакы сексуального насилия и т.д.), местный патологоанатом написал: "Смерть в результате болезни".

Як йдеться у дописі, батько викликав незалежного експерта з Ужгорода, який зафіксував численні травми та садна. Припускають, що її могли вбити, в іншому випадку очікують "формулировки от следака и начальства".

Ми звернулися за коментарем до прес-служби НПУ: "Заяви від батьків у поліції немає. Повідомлення від медиків у день поступлення пацієнтки не надходило, так як лікарі не бачили кримінальної складової в історії хвороби. Дівчина в лікарні провела 3 дні, в цей час була надана довідка з лікарні в Берегівське відділення поліції, що дівчина не відвідує роботу, так як перебуває в медичному закладі. Наразі відкрита ч. 1 ст. 115 ККУ з позначкою "природня смерть" для того, щоб на прохання батьків провести додаткову експертизу. Її проводить Закарпатське обласне бюро судово-медичної експертизи. На тілі слідів насильницької смерті немає. Висновок СМЕ показав, що людина померла від крововиливу у мозок - аневризми судин головного мозку. Тільки після результатів додаткової експертизи буде розглядатись питання про відкриття кримінального впровадження."

Джерело: Захід-медіа

 

14 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів