Варені яйця відходять в історію: у потязі "Київ-Ужгород" вже можна замовити гарячі страви
Курка «цезар» з соусом, сирники, чи паста «Болоньєзе» – такі страви пропонє Укрзалізниця пасажирам поїздів.
Експеримент триватиме три місяці у чотирьох потягах. Якщо на харчування буде попит серед пасажирів, воно стане регулярним.
Тиса 1
До теми
- Рятує життя на фронті: історія патрульної поліцейської з Ужгорода Марії Семенюк
- Дієтолог розповіла про дієту, яка підвищить шанс дожити до 100 років
- Реформа харчування в дитсадках: для формування оновленого меню запропоновано понад 400 страв на вибір
- Топ-6 закладів для вечері в Ужгороді: радить дослідник кухні Закарпаття Федір Шандор
- Закарпатців попереджають про небезпечні сири з Франції
- Виготовляють їжаки та буржуйки: як змінилося ковальство на Закарпатті під час війни
- В Укрзалізниці повідомили про можливі затримання потягів
- Укрзалізниця здійснила перший пробний заїзд на відновленій ділянці з Закарпаття до Румунії
- Здорове харчування для дітей: яке меню в Ужгородській класичній гімназії?
- Закарпатські школи та садочки готують для вихованців за оновленим меню
- Для порятунку пасажирів: Укрзалізниця отримала понад 40 дефібриляторів
- Потяг, що раніше курсував із Запоріжжя до Львова, їхатиме до Ужгорода
- Близько 1000 переселенців в Ужгороді щодня безплатно харчуються у Гастрономічному батальйоні Закарпаття
- Волонтери Тячева виготовляють сухі борщові набори “Чорнобаївка” для захисників України
- Поліцейські Закарпаття застерігають гостей краю від дій шахраїв-«орендодавців»
- В Ужгороді в колишньому ресторані за день безкоштовно годують близько 5000 людей
- Закарпатці забирають тварин вимушених переселенців на перетримку
- Від 60 до 100 порцій у день: обіди готують благодійники в Ужгороді
- Укрзалізниця відновила рух потягів на ділянці Ясіня – Рахів
- АТ «Укрзалізниця» назвало найпопулярніші напрямки на новорічні свята: обласні центри Західної України
До цієї новини немає коментарів