Гостинні господарі та перша вікторія «Фаворита»

Гостинні господарі та перша вікторія «Фаворита»
У чемпіонаті області команди з вищої ліги та першої східної ліги вже відпочивають, а в західній зіграли 12-й тур.

 

Довжанська «Боржава» у рідних стінах приймала ракошинський «Колос». Господарі вже другий тур поспіль зазнають поразок, тож у цьому матчі прагнули взяти позитивний результат перед власними вболівальниками. Тож першу половину поля «боржавці» провели значно краще від гостей – більше володіли ініціативою, контролювали м’яч . А на 30-й хвилині навісну передачу вдало замкнув досвідчений Михайло Якуб.  Згодом могли відновити паритет і гості Вадим Курта «прочитав» намір захисника віддати головою передачу на воротаря і перехопив м’яч, однак перекинув і кіпера і ворота .

У Другому таймі гра вже вирівняла й проходила в переважній більшості в  центральній зоні. На 70-й хвилині у власному карному майданчику невдало виносив м’яч хавбек «Колоса» й влучив собі в руку. Арбітр вказав на пенальті, однак, переграти кіпера ракошинців не зумів. Невдовзі вже гості зуміли реалізувати одну зі своїх нагод – м’яч у карному майданчику довжанців отримав Микола Говдош, розвернувся й точно відправив м’яч попід дальню стійку воріт. Ракошинці відчули, що довжанський колектив збавив обертів й почали ще більш тиснути на господарів. І вже на 78-й хвилині змусили господарів порушити правила гри в штрафному майданчику – оборонець зніс нападника ракошинців. Пенальті без шансів для кіпера виконав Юрій Сінкін й виводить «Колос» уперед. Як виявилося цей рахунок і став остаточним (юнаки – 7:0).

Здається «Дерцен» знайшов свою гру – вже вдруге поспіль дерценська команда бере по максимуму. Цього разу «Дерцен» на виїзді здолав непростого суперника – кнічешський «Сокіл». Саме «Дерцен» забиває першим, проте господарі стараннями Михайловського та Корпоша виходять вперед, та все ж останнє слово було за гостями – Роман Мідянчик робить дубль, а третій гол для «Дерцена» забиває з пенальті кращий бомбардир команди Михайло Лозинець (юнаки – 0:5).

«Сільце» в рідних стінах приймала лідера – «Бобовище». Бобовищанці почувалися в Сільці доволі впевнено й свою перевагу втілили в два забиті голи в кожному з таймів. (юнаки – 3:2).

Іванівський «Колос» не відстає від «Бобовища» і в рідних стінах не мав жодних проблем з «Невицьким замком», тричі вразивши їх ворота, натомість, пропустили лише раз (юнаки – 8:0).

ФК «Заріччя» вдома влаштував розгром рокосівському «Гірнику», забивши 8 «сухих» м’ячів гірникам (юнаки – 5:2). Хоча, після пропущеного першого гола рокосівці мали дві нагоди зрівняти рахуноку, однак, не змогли (юнаки – 5:2).

Найбільша сенсація сталася в подинку між верхньокоропецькими «Карпатами» та явним аутсайдером – шишлівським «Фаворитом» Але в цьому матчі шишлівці показали зуби й зуміли не лише зрівняти рахуноку, а й виграти цей матч – 5:2 (юнаки – 2:1).

Тож господарі в цьому турі стали вельми гостинними – у чотирьох матчах гості святкували перемогу.

Турнірне станище: «Бобовище», «Колос» (Іванівці) – 28 очок; «Дерцен» - 23; «Н.Коропець» - 22; «Колос» (Ракошино) – 20; «Боржава» - 19; «Сокіл», «Заріччя» - 17; «Сільце» - 10; «Невицький замок» - 7; «Карпати» - 6; «Гірник» - 5; «Фаворит» - 4.

За матеріалами Семена МИХАЙЛИКА

 

09 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів