Колишня столиця Карпатської України "молодіє" з кожним днем

Колишня столиця Карпатської України "молодіє" з кожним днем
У колишній столиці Карпатської України місті Хусті кипить робота над покращенням інфраструктури.

 

Одночасно тут працюють на численних об’єктах, що відносяться як до виробничої, так до соціальної інфраструктури. Кілька вулиць брукують та асфальтують.

Однак не обходиться й без проблем. До прикладу, вулицю Островського капітально відремонтували, однак роботи проводились частинами. Ремонт другої черги, що вівся торік, виявився неякісним, і на дорожньому покритті – глибокі ями. Така ж ситуація – і на Німецькій. Дорожників зобов’яжуть недоліки усунути, каже міський голова Володимир Кащук.

Кипить робота і на тротуарах. До прикладу, на Волошина і далі вмощують бруківкою смуги для пішоходів. Один бік вже готовий, на другому ще працюють. Протяжність ділянки, яку оновлюють, – близько 1 км.

На дорогу та тротуари, що поблизу стадіону, також чекає ремонт. Тут укладають бордюри. На вулицю Борканюка найближчим часом чекає перевтілення. Щодо Львівської, то цього року її капремонт навряд почнуть. Бо передусім треба прокласти комунікації і побудувати каналізацію, якої взагалі нема. Наприкінці весни ями тут таки залатали, а труби, ймовірно, частково замінять до початку осіннього сезону. Позаяк на цей рік у міському бюджеті на Львівську закладено всього 3 млн. грн., а це – крапля в морі порівняно із загальною вартістю повного її оновлення: 93 млн.

Міський голова каже: на окремих міських вулицях мінятимуть й водопроводи. Каналізація зараз – одна з найбільших і актуальних проблем Хуста. У переліку вулиць, де її планують передусім прокласти, а відтак частково вирішити проблему: Вітрова (колишня Сокача), Коротка, Гайова, Київська, Пилипа Орлика, адже протяжність їх незначна. Реконструкція ж очисних споруд міста також на черзі.

Наразі у міській раді активно працюватимуть над поповненням бюджету, адже об’єкти мало побудувати, їх ще й утримувати треба належним чином.

Чи вирішать коли-небудь питання автовокзалу, який давно у приватній власності – невідомо. Наразі ж він відлякує всіх своїм виглядом. Інші ж об’єкти на території міста з часом обіцяють привести до ладу.

Джерело: М-Студіо

 

15 липня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів