Поліція розшукує винуватця ДТП в Рахові, внаслідок якої постраждало 2-тижневе немовля

Поліція розшукує винуватця ДТП в Рахові, внаслідок якої постраждало 2-тижневе немовля
У місті Рахів вночі сталася аварія за участі мотоцикліста. Внаслідок ДТП постраждало немовля та дві жінки. Зараз їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. Транспортний засіб із місця події вилучили. Власника мотоциклу розшукує поліція.

 

Вчора, 8 серпня, близько 22:00, у місті Рахів по вулиці Богдана Хмельницького сталася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії потерпілими стали 2-тижневе немовля, 25-річна мати дитини та її 48-річна родичка. За попередньою інформацією, тяжких травм ніхто не отримав. Наразі дитина проходить медичне обстеження. 

Як з’ясували правоохоронці, водій незареєстрованого мотоциклу «SABUR», рухаючись по вулиці Богдана Хмельницького, не впорався з керуванням, і наїхав на потерпілих.  Водій залишив свій транспортний засіб поблизу місця події і втік. Наразі поліція розшукує власника незареєстрованого мотоцикла.

За фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху).

Працівники поліції звертаються з проханням до всіх, кому відома будь-яка інформація про дану подію, повідомити про це на лінію «102» або звернутися в будь-який відділ поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

09 серпня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів