Новинка від юстиції Закарпаття - он-лайн чат з питань державної реєстрації актів цивільного стану

Новинка від юстиції Закарпаття - он-лайн чат з питань державної реєстрації актів цивільного стану
Що ж таке он-лайн чат? Це сучасний засіб комунікації між органами влади та громадянами.

 

Чому саме запроваджено з питань державної реєстрації актів цивільного стану громадян? Оскільки з питань державної реєстрації актів цивільного стану найбільше надходить запитань від громадян, а саме щодо державної реєстрації народження дитини, державної реєстрації шлюбу, в тому числі і про «Шлюб за добу» на Закарпатті, реєстрація розірвання шлюбу, реєстрація смерті, зміна імені тощо. Тому юстиція надає Вам можливість у сучасний, зручний та швидкий спосіб задати питання з державної реєстрації актів цивільного стану.

Так, зайшовши на офіційний веб-сайт Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області в рубрику «Онлайн чат з питань державної реєстрації актів цивільного стану»  Ви маєте можливість:

  • задати питання та одразу отримати відповідь в режимі “живого спілкування;
  • поставити питання в будь-який зручний для Вас час, відповідь на яке отримаєте в найкоротший термін;
  • оцінити якість наданих Вам послуг та написати свою думку.

Відповіді на поставлені запитання надаються в робочі дні та години: з понеділка до четверга: з 9.00 до 18.00 год. пятницю з 9.00 до 16.45 год. Обідня перерва з 13.00 до 13.45 год.

Заступник начальника головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації – начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Маріанна Готра

 

03 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів