Дегустацію вина, сиру та меду обіцяють гостям ярмарку "Тур'євроцентр – Закарпаття"

Дегустацію вина, сиру та меду обіцяють гостям ярмарку "Тур'євроцентр – Закарпаття"
21 й 22 вересня у Совиному гнізді в Ужгороді відбудеться XVII виставка-ярмарок "Тур'євроцентр - Закарпаття". Про те, що запропонують відвідувачам туристичного заходу, сьогодні на брифінгу розповіли журналістам.

 

До участі у Міжнародній туристичній виставці-ярмарку долучаться не лише закарпатські представники туристичної сфери, але й колеги з інших областей та країн.

Як повідомила начальниця управління туризму та курортів Закарпатської ОДА Любов Когуч, цього разу "Тур'євроцентр" згуртує довкола себе більше 20 представників туристичної сфери: це будуть туроператори, заклади розміщення та харчування, господарі сільських садиб та суб'єкти господарювання, що надають послуги з організації активного відпочинку та виробники гастрономічної продукції.

"Упродовж двох днів будуть відбуватися майстер-класи з приготування закарпатських страв, виготовлення виробів народних промислів, дегустація вина, сиру та меду. Також буде проводитися демонстрація туристичних відеороликів, презентація туристичних об'єктів Закарпаття та розіграш призів", – повідомила Любов Когуч.

Урочисте відкриття виставки-ярмарку відбудеться 21.вересня о 10 годині, а початок роботи для відвідувачів – о 12 годині. Триватиме захід і в суботу, 22 вересня, до 16 години.

uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

З нагоди Дня туризму на Закарпатті встановлять кілька рекордів?

Закарпаття стає популярним для зйомок кінопродуктів, – Денис Ман

 

18 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів