Один вирощував коноплю, інший пошкодив крамницю – як пройшла доба в Мукачеві

Один вирощував коноплю, інший пошкодив крамницю – як пройшла доба в Мукачеві
Співробітники Мукачівського відділу поліції за місцем проживання жителя райцентру вилучили кущі коноплі та встановлюють осіб, причетних до умисного пошкодження продуктової крамниці. За обома фактами розпочали слідство.

 

Сьогодні, 25 вересня, близько 03.10 год на лінію «102» надійшло повідомлення про загоряння магазину на вулиці Першотравневій Набережній у місті Мукачеві. На місці події працівники слідчо-оперативної групи зафіксували факт займання. Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено пластикові жалюзі на вхідних дверях до продуктової крамниці та частково фасад будівлі. 

За фактом умисного пошкодження майна, шляхом підпалу, у поліції розпочали розслідування за ознаками частини 2 статті 194 Кримінального  кодексу України. Поліцейські призначили ряд експертиз на встановлення причин займання та вживають заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчиненого.

Окрім того, вчора, 24 вересня, поліцейські Мукачева за місцем проживання 35-річного мешканця міста в ході санкціонованого обшуку вилучили кущі коноплі. Вирощував чоловік заборонені рослини на присадибній ділянці біля приватного будинку. Все вилучене поліцейські скерували на дослідження експертам. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

25 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів