З яких причин "зникають" люди на Закарпатті

З яких причин "зникають" люди на Закарпатті
Таких причин чимало, серед них і прості житейські, і навіть крикмінальні.

 

Співробітники поліції встановили місцезнаходження мешканця Іршавщини, жінки з дитиною на Перечищині та жителя Ужгороду, якого підозрюють у вчиненні грабежу. За усіма фактами тривають перевірки.

Працівники кримінальної поліції Перечина повернули додому 39-річну мешканку села Дубриничі з півтора місячною дитиною. Як з’ясували поліцейські, після сварки з чоловіком жінка з немовлям пішли з дому і не повернулися. За кілька годин після повідомлення правоохоронці розшукали зниклих. Зараз вони вдома, життю та здоров’ю дитини й матері загрози нема.

Іршавські поліцейські оперативно знайшли 46-річного мешканця села Кушниця, про зникнення якого заявили родичі. Під час розслідування працівники поліції встановили, що чоловік весь час гостював у родичів на Ужгородщині. Зараз він повернувся додому, його життю нічого не загрожує.

За вчинення грабежу працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу встановили місцезнаходження 29-літнього чоловіка. Як з’ясували полісмени, фігурант провадження на вулиці обласного центру напав на місцевого мешканця і викрав у нього гаманець з грошима і навушники. За фактом грабежу, поєднаного з насильством, у поліції проводять розслідування. Розшуканого затримали і помістили до ізолятору тимчасового тримання. Зараз вирішують питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів