Закарпатський кінолог та вівчарка Дік несуть службу на сході України особливо результативно

Закарпатський кінолог та вівчарка Дік несуть службу на сході України особливо результативно
Закарпатський кінолог зі своїм вихованцем розкривають злочини в зоні проведення операції Об’єднаних сил Інспектор-кінолог Кінологічного центру поліції Закарпаття та вівчарка Дік несуть службу на сході України особливо результативно. Протягом кількох днів кінолог зі своїм вихованцем тричі виявляли приховані наркотичні речовини.

 

Фахівці кінологічного центру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області протягом тривалого часу витреновували у вівчарки Діка вміння і навички у пошуку наркотичних речовин.

Чотирилапому вихованцю недавно виповнилося всього півтора року. Проте саме його відібрали помічником інспектора-кінолога Юрія Калія для проходження служби у зоні проведення операції Об’єднаних сил. 

Разом зі своїм вихованцем Юрій Калій забезпечують охорону  та огляд військових блокпостів та інших спеціальних територій. Всього протягом одного тижня вони показали плідний результат своєї роботи. У трьох випадках їм вдалося виявити та вилучити приховані в транспортних засобах наркотичні речовини. Відтак підозрюваних у перевезенні марихуани та інших заборонених речовин затримали.

Юрій Калій зізнається, що Дік дуже відданий поліцейський собака. Із ним легко нести службу. Правоохоронець наголошує, що як і для кожної поліцейської команди, досягати таких високих результатів, здійснюючи охорону та забезпечуючи правопорядок, — є честю.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 вересня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів