З початку року на Закарпатті з аукціону продано право оренди на 21 земельну ділянку державної власності

З початку року на Закарпатті з аукціону продано право оренди на 21 земельну ділянку державної власності
Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 1,28 млн грн.

 

Упродовж дев`яти місяців 2018 року Головне управління Держгеокадастру у Закарпатській області провело 10 земельних аукціонів. За результатами торгів продано право оренди на 21 земельну ділянку державної власності (за межами населених пунктів) загальною площею 645,4 га, терміном на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та ведення фермерського господарства.

Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 1,28 млн грн, який орендарі сплатили до бюджетів місцевих рад Закарпатської області.

Стартову ставку річної орендної плати було встановлено на рівні 8 % від нормативної грошової оцінки, що у грошовому еквіваленті складає 834,2 тис. гривень.

 Довідково:

Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

З детальною інформацією про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

 Прес-служба Держгеокадастру

 

12 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів