Відбулось ужгородсько-мукачівське футбольне дербі

Відбулось ужгородсько-мукачівське футбольне дербі
23 жовтня дві команди МФА U-13 та U-14 в 6-му турі чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги приймали в рідних стінах команди ДЮФШ «Зінедін» (Ужгородський район).

 

У першому матчі підопічні Мирослава Бундаша (U-13)зійшлися з командою Рудольфа Балажинця.

Господарі поля доволі швидко прибрали ініціативу й почали створювати гострі моменти біля воріт «Зінедіна». Спочатку забійний момент не використав Євген Різов, який замість того, щоб пробити в дотик прийняв в м’яч і нагоду було втрачено. Кілька рейдів провів правим краєм Дмитро Лагунцов, однак, без завершення.

Ще в першій половині перспективний штрафний виконував Василь Бундаш – трохи вище від воріт.

У другій половині мукачівці продовжили тиск на ворота колективу з Ужгородщини. На 46-й хвилині господарі знову заробили право на штрафний – подачу з якого вдало замкнув Олександр Чонка. Цей гол приніс перемогу МФА, яка дозволила наздогнати «Зінедін», який до цього очолював турнірну таблицю з 12-ма очками.

МФА U-14 – УРДЮСШ-ДЮФШ «Зінедін»U-15 - 1:1 (0:0)

Голи: Марченко (автогол) 17, Дік 49

Незважаючи на те, що МФА грали проти хлопців старших на один рік підопічні Івана Фізера продемонстрували найкращі бійцівські якості, характер і зуміли на рівних боротися проти старших суперників. «Зінедін», хоч і мав ігрову перевагу, проте лише на 17-й хвилині зумів її втілити в гол. Передачу з правого флангу замкнув фактурний нападник «Зінедіна», м’яч влучив в захисника господарів і зрикошетив у власні ворота. Але здаватися господарі на милість гостей зовсім не збиралися.

Вже в другому таймі настирливий нападник МФА Максим Дік таки зумів вразити ворота «Зінедіна». Тож бойова нічия з лідером цієї вікової групи.

Семен МИХАЙЛИК

 

24 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів