Чемпіонат Закарпаття з футболу: у першій західній лізі двоє призерів уже відомі

Чемпіонат Закарпаття з футболу: у першій західній лізі двоє призерів уже відомі
Чемпіонат області з футболу триває вже лише у першій лізі західної зони, де найбільша кількість команд-учасниць – 13. У неділю, 4 листопада, відбувся передостанній 25-й тур.

 

У 25-му турі не обійшлося без несподіваних результатів. Зокрема, шишлівський «Фаворит» зумів здобути третю перемогу в сезоні, перегравши верхньокоропецькі «Карпати» з рахунком 4:2 (юнаки – 9:2).

ФК «Заріччя» продовжує боротьбу за третю сходинку з «Нижнім Коропцем», який цей тур пропускав. Команда з Іршавщини грала на виїзді в Рокосові з місцевим «Гірником». Поєдинок завершився з результатом – 0:5 (юнаки – 1:3).

Здається, іванівський «Колос», який достроково став чемпіоном,уже втратив мотивацію й дозволив собі поступитися на виїзді в матчі з «Невицьким замком» з рахунком 2:1(3:1). Але другий гол, який зуміли провести господарі, забив гравець, якого не було внесено до заявочного листа команди. Тож цей результат може бути ще й не остаточним після рішення контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу Закарпаття.

ФК «Бобовище», якому в домашньому матчі з ФК «Сільце» задля того, щоб зняти питання щодо володаря срібних медалей треба було перемагати, з цим завданням впорався без особливих навантажень. Хоча господарі тривалий час не могли реалізувати чисельну кількість своїх нагод. Але після 35-ї хвилини голи посипалися в ворота сілезької команди наче з рогу достатку, причому як від гравців «Бобовища», так і власних футболістів. Результат матчу – 6:1 (0:0).

Усі посягання довжанської «Боржави» поборотися за бронзові медалі у цьому турі зняв ракошинський «Колос», який змусив довжан капітулювати на рідному стадіоні – 2:1 (1:1).

ФК «Дерцен» – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – -:+ (-:+); ФК «Н.Коропець» – вихідний.

Тож усе на свої місця розставить заключний тур.

Турнірне становище команд: «Колос» (Іванівці) – 56; «Бобовище» - 49; «Н.Коропець», «Заріччя» – 45; «Сокіл» –42; «Колос» (Ракошино) – 41; «Боржава» – 40; «Дерцен» – 26; «Невицький замок» – 22; «Карпати» – 21; «Гірник» – 18; «Сільце» – 14; «Фаворит» – 10. 

Семен МИХАЙЛИК

 

05 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів