Підполковник податкової міліції Закарпаття проходив службу на КПВВ «Станиця Луганська»

Підполковник податкової міліції Закарпаття проходив службу на КПВВ «Станиця Луганська»
На Закарпаття із зони проведення ООС повернувся підполковник податкової міліції ГУ ДФС у Закарпатській області Василь Карабін.

 

Підполковник протягом чотирьох місяців разом із колегами-податківцями з Києва, Маріуполя, Слов’янська, Полтави, Харкова та Яготина      виконував завдання з протидії економічній злочинності та контрабанді на лінії розмежування в Луганській області.

За словами Василя Карабіна, за час несення ним служби, протягом доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» проходило 10-12 тисяч громадян, в основному – пенсіонери.

Підполковник розповідає, що влітку, коли шкала термометра зупинялась на позначці 40 градусів, багато людей в очікуванні своєї черги втрачали свідомість, і йому, разом з іншими колегами, медиками, доводилось приводити людей до тями, наприклад, робити непрямий масаж серця. Відтак податковий міліціонер не тільки виявляв порушення законодавства, а навчився надавати першу медичну допомогу.

Начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області Олексій Петріченко урочисто зустрів підполковника податкової міліції.

Олексій Петріченко подякував Василю Карабіну за мужність, патріотизм та виконаний із гідністю обов’язок перед Батьківщиною та  зазначив, що радий бачити підполковника здоровим та неушкодженим.

Наразі підполковник трохи відпочиватиме, набиратиметься сил під час короткотривалої відпустки, а потім повернеться до служби в слідчих підрозділах ГУ ДФС Закарпаття.

ДФС у Закарпатській області

 

09 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів