Ужгородський міський голова зустрівся з дипломатами Естонії, Латвії, Литви та Швеції

Ужгородський міський голова зустрівся з дипломатами Естонії, Латвії, Литви та Швеції
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв сьогодні зустрівся з керівниками дипломатичних установ Естонії, Латвії, Литви та Швеції: Гертом Антсу – Надзвичайним та Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні; Марюсом Януконісом – Надзвичайним та Повноважним Послом Литовської Республіки в Україні; Юрісом Пойкансом – Надзвичайним та Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні; Маргусом Сярглеппом – заступником Голови Місії Посольства Естонської Республіки в Україні; Луїз Морсінг – заступником Голови Місії, Першим Секретарем Посольства Швеції. Їх супроводжував Надзвичайний та Повноважний Посол України Ігор Дір.

 

Дипломати перебувають на Закарпатті з робочою поїздкою, цікавляться ситуацією в краї, туристичним, економічним потенціалом, можливими напрямками співробітництва. Богдан Андріїв наголосив, що наш регіон – багатонаціональний, мультикультурний, має дуже багату історію і традиції, люди тут дуже толерантні і гостинні, тому запрошуємо приїздити, відпочивати, готові до співпраці, економічного, культурного партнерства.

На зустрічі йшлося про співпрацю Ужгорода з містами-побратимами, завдяки якій, крім прямих обмінів, є можливість залучати кошти за програмами європейського співробітництва. Такі контакти обласний центр Закарпаття радо б налагодив і з прибалтійськими та шведськими містами.

Гості відзначали туристичну привабливість Ужгорода і Закарпаття загалом, зручне, зокрема для європейських туристів, географічне та логістичне положення, цікавилися, як вирішуються питання оновлення, розвитку інфраструктури, які перспективи відновлення авіасполучення тощо.

На прохання дипломатів Богдан Євстафійович показав їм оновлений завдяки реконструкції перший поверх міської ради, як працює Центр надання адміністративних послуг, реєстраційні служби. Гості відзначили відповідність європейським стандартам, зручність для відвідувачів і працівників, високий рівень сервісу.

Про це інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

 

14 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів