Футболіста із Закарпаття Юрія Габовду хочуть оштрафувати за футболку "Pray for Ukraine"

Футболіста із Закарпаття Юрія Габовду хочуть оштрафувати за футболку "Pray for Ukraine"
Український футболіст, уродженець Закарпаття Юрій Габовда, який грає за угорський клуб "Халадаш", 1 грудня після гри скинув футболку, під якою була інша з написом "PRAY FOR UKRAINE".

 

Як повідомила посол України в Угорщині Любов Непоп, "у такий спосіб наш співвітчизник вирішив привернути увагу до агресії Росії проти України".

"Дякуємо за таку активну громадянську позицію!", – написала дипломат у соціальній мережі Фейсбук.

"Останні події в Керченській протоці, коли на українські кораблі був здійснений відкритий збройний напад з боку Росії, а наші моряки стали військовополоненими, вимагають активної реакції і дій від кожного з нас – як усередині країни, так і за її межами, як українських громадян, так і наших партнерів", – зазначила Непоп.

"Всі разом ми можемо і маємо зупинити російську агресію. Приєднуйтеся до флешмобу Посольства України в Угорщині", – додала вона

Сам Ю.Габовда коментарі Tribuna.com розповів про те, що за це його ймовірно оштрафують.

"Перед матчем мені сказали, що місцева федерація оштрафує, якщо одягну таку футболку. Але мені все одно на той штраф. Я дуже переживаю і молюся за Україну. Зараз на телебаченні в аналітичній програмі обговорюють цей напис. Схоже, таки штраф. Але точно буде відомо в понеділок.

Чому не показав футболку після забитого м'яча? Після гола не міг ризикувати, тому що отримав би жовту. А я захисник, який повинен завжди грати жорстко. Тим більше в грі за 6 очок", - cказав Габовда наступного дня після свого вчинку.

Юрій Габовда - уродженець Мукачева.

Закарпаття онлайн

 

05 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів