Шпаргалка для закарпатських батьків: підбірка подарунків на Миколая, які можна купити в останній момент

Шпаргалка для закарпатських батьків: підбірка подарунків на Миколая, які можна купити в останній момент
Якщо пакунок ще не готовий, а фантазію вичерпали - Вам просто необхідні наступні поради!

 

1. Незвичні солодощі

Це улюблений подарунок для дітей! Сьогодні ми маємо широкий спектр пропозицій у цій галузі: карамель та пряники ручної роботи, незвичне печиво, шоколадні цукерки та фігурки або ж просто бруски чорного, білого чи молочного шоколаду для особливих гурманів - обирайте, що Вам більше смакує.

2. Етноподарунок

Останнім часом це безперечний тренд. Футболки, светрики, бейсболи та шапки – патріотичні і гарні, а ще – дуже доцільні як подарунок саме зараз. Зараз існує велика кількість інтернет-магазинів із відповідною продукцією, просто бутиків, тож із придбанням проблем не виникає.

3. Чашка

Із вашим фото, чи з фото, де ви разом, або з чим завгодно, що матиме особливе значення. Замовити швидке нанесення можна практично у будь-якому фотосалоні. А ще можна подарувати чашку в «светрику» чи термогорнятко.

 

5. Книга

Завжди доцільний подарунок. Хороші книги відкривають нам стільки прекрасного, що їх просто не можна не дарувати! А обрати хороші книги вам допоможуть консультанти книгарень.

6. Абонемент у спортзал чи басейн

Це завжди актуально й потрібно, бо часто в метушні ми не втежимо за здоров'ям. Тож такий подарунок буде по-особливому корисний.

7. Аксесуари для подорожей в авто

Взимку люди багато подорожують: до родичів на свята, на різдвяні ярмарки до Європи чи в гори на лижі/сноуборд. Такий подарунок зробить дорогу більш комфортною.

8. Настільні ігри

Просто незамінна річ, яка сприятиме цікавому проведенню часу з друзями. У хорошій компаніїь завжди приємно проводити час, граючи в щось цікаве. 

9. Кава-чай на 12 місяців

Такий подарунок можна зробити власноруч. Запакуйте у красиву скриньку – і море приємних моментів у прийдешньому році забезпечені!

10. Освіта/саморозвиток

Сертифікат на цікаві курси змусить його нового власника рухатися вперед до самовдосконалення і почати цю хорошу справу вже й негайно!

Джерело: Tvoemisto.tv

 

16 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів