Мешканці Мукачева за продаж сестри та племінника призначили... іспитовий термін

Мешканці Мукачева за продаж сестри та племінника призначили... іспитовий термін
Випадок стався у серпні цього року, коли 38-річна жителька Мукачева була спіймана на гарячому при продажі своєї звідної сестри та її дворічного сина.

 

У суді жінка зізналася у своїй вині. В ході судового засідання було доведено, що мати трьох малолітніх дітей пішла на таку справу задля поліпшення власного матеріального становища. ЇЇ звідна сестра, яка після смерті чоловіка лишилася без джерела доходу і стала жертвою жінки.

Вона звернулася до свого знайомого, якого попросила підшукати людей, які займаються жебратським-рабством, і запропонувала продати йому у рабство свою звідну сестру з дитиною. Про такі наміри чоловік одразу повідомив у поліцію, а також погодився на проведення негласних слідчих дій.

Після успішно проведених слідчих дій жінка все ж таки попалася на гачок поліції. Прокурор довів вину підсудної і її засудили у залі суду на п’ять років, але із терміном два роки іспитового терміну. Суд врахував щиросердечне зізнання підсудної, каяття, наявність трьох дітей, а також те, що винна у справі хворіє на прогресуючу тяжку хворобу.

Mukachevo.net

 

25 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів