На Закарпатті потепліло: чи є сніг у горах і чи варто їхати, поки в школах карантин?

На Закарпатті потепліло: чи є сніг у горах і чи варто їхати, поки в школах карантин?
Редакція uzhgorod.net.ua оглянула основні гірськолижні курорти, промоніторила прогнози, щоб дати рекомендації батькам школярів, чи варто їхати в гори, адже на вулиці - суттєве потепління.

 

Поки карантин, можна було б і в гори податися - так думають батьки багатьох ужгородських школярів. Проте на вулиці потепліло, тож у багатьох виникло питання, чи варто їхати, якщо і в горах, очевидно, відлига. Та й рятувальники постійно  оголошують лавинонебезпеку. З приводу останнього - оголошення слушне, а ось чи є сніг - ми спробували відшукати відповіді. І ось яка ситуація.

На Красії сніг, камери показують поодиноких туристів, тож сніг, очевидно, хороший. Але людей справді мало, можливо, через те. що середина робочого тижня, всі на роботі. Переконатися можна за посиланням: 

На Драгобраті погода супер - камери теж показують численних туристів. 

У Пилипці теж є люди, на посадці кріселки їх видно. Переглянути, що тут відбувається, можна теж на камері:

А що з погодою? За даними Закрапатського гідрометцентру, на наступні дві доби по області хмарно, часом слабкі опади. Місцями тумани. Вночі та вранці на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла - 4° морозу, вдень 0-5° тепла, на високогір'ї 0-2° морозу. 2.02. Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень місцями слабкий дощ. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 3° тепла - 2° морозу, вдень 4-9° тепла.

Консультація на 4-5 добу: 03-04.02.2019 р.: 3.02 - без істотних опадів. Температура повітря вночі 1-6° тепла, вдень 6-11° тепла. 4.02. Без істотних опадів. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

З огляду на погоду можна їхати кататися. Гарного всім відпочинку!

uzhgorod.net.ua

 

 

30 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів