Президент: Голосування конституційних змін про закріплення руху України до ЄС і НАТО буде розпізнаванням «свій-чужий»

Президент: Голосування конституційних змін про закріплення руху України до ЄС і НАТО буде розпізнаванням «свій-чужий»
Під час участі у програмі на одному з всеукраїнських телеканалів Президент Петро Порошенко закликав народних депутатів проголосувати за внесення змін до Конституції України, які закріплять незворотність європейського та євроатлантичного напрямку розвитку України.

 

«Я закликаю в четвер, коли ви будете голосувати, згадати військову систему розпізнавання «свій-чужий». Прохання: голосування за ЄС і НАТО, за зміни до Конституції – це наш український розпізнавач «свій-чужий», українець або росіянин. Все просто. І далі буде легше», – сказав Глава держави.

При цьому він зазначив, що вірить в спроможність українського Парламенту. «Я вірю в українську Верховну Раду. Коли треба було, в найважчих ситуаціях вона знаходила сили для об’єднання. Двічі Верховна Рада підтримала цей мій президентський законопроект про ЄС і НАТО. І два рази це було більше 300 голосів. Але не можна вважати, що перемога в кишені. За кожну перемогу треба боротися», – зауважив Петро Порошенко.

Президент наголосив, що і Україна, і Північноатлантичний альянс обопільно зацікавленні у поглибленні та розширенні партнерства.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів