Комфортні подорожі до Кракова на автобусах

Комфортні подорожі до Кракова на автобусах
Країни Європи привертають увагу багатьох співвітчизників. Польща належить до однієї із них. Подорож до міста Кракова, історичний центр якого  внесений до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, викликає інтерес у молоді та мандрівників старшого віку.

 

Транспортна компанія «Transtempo», що забезпечує якісні  міжнародні пасажирські перевезення до країн Європи, надає унікальну можливість придбати за актуальною ціною білети до Кракова. Більше інформації про умови подання заявки надано на веб-сторінці https://transtempo.ua/route/kyiv-krakow

Переваги автобусного маршруту

Автобусний маршрут сполученням Київ-Краків компенсує незручності, пов’язані із відсутністю пасажирських потягів до відомого польського міста. Мандрівники зможуть гідно оцінити високий рівень комфорту, безпеки пересування до Кракова автобусним  маршрутом. До їхньої уваги надається:

  • безкоштовне з’єднання з інтернетом;

  • можливість користування пасажирськими сидіннями та регулювання їхнього положення, комфортного для спини, ніг  під час поїздки;

  • розміщення багажу у спеціально відведених відсіках;

  • можливість вільного переміщення по салону автобуса;

  • безкоштовне вживання кави, чаю;

  • можливість знаходження у атмосфері комфортного температурного режиму та свіжого, очищеного повітря, що подається потужними системами клімат-контролю.

Актуальний розклад автобусних рейсів до Кракова надає можливість замовити квитки на час, найбільш зручний для кожного пасажира.

 

19 лютого 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів