Діти зі Свалявщини оздоровлюватимуться в санаторії «Малятко»

Діти зі Свалявщини оздоровлюватимуться в санаторії «Малятко»
Діти не тільки відпочиватимуть, а й вчитимуться.

 

Про відпочинок діток написала на своїй сторінці в мережі Фейсбук голова Свалявської РДА Мирослава Ливч:

«Цієї суботи разом з депутатом Свалявської райради Марією Мигович організували та привезли в обласний спеціалізований дитячий пульмонологічний санаторій «Малятко», що поблизу м. Ужгород, понад 40 школярів, аби дітки тут оздоровилися, відпочили та набралися сил у весняний період.

Два шкільні автобуси доставили зі Сваляви не лише 42 дітей, а й їхніх матусь, які особисто виявили бажання супроводжувати малечу в єдину в Закарпатській області оздоровницю з найвищою атестаційною категорією та пересвідчитися, в яких умовах сини та дочки оздоровлюватимуться.

Дуже вдячна головному лікарю санаторію «Малятко» Галині Мороз, яка у вихідний день особисто зустріла маленьких відпочивальників та їхніх батьків. Вона радо розповіла, чим займатимуться діти упродовж 24-х днів та які лікувальні, профілактичні послуги їм надаватимуться. А їх тут кілька десятків, зокрема застосовується фізіотерапевтичні методи, дієтотерапія, лікувальна фізкультура, іпотерапія тощо.

Відтак маленьких гостей спочатку розмістили по корпусах, розповіли про розпорядок та режим. До слова, школярі зможуть тут не лише оздоровлюватися, а й продовжити навчання. Для цього в санаторії є облаштовані сучасними меблями класи, необхідна література. Також на дітей чекатимуть цікаві екскурсії, спортивні змагання, походи в кінозали, інші розважальні заходи.

На запрошення Галини Мороз особисто оглянула дитячі спальні кімнати, душові кабіни, групи відпочинку та навчання, і насамкінець – кабінети фізіотерапії, масажу, інгаляторію, ігрові майданчики. Тішуся, що дітки з гірських глибинок краю – сіл Росош, Стройно та м.Сваляви, зможуть добре відпочити, пройти реабілітацію, і головне – зараз вони у надійних руках висококваліфікованих працівників санаторію.

Робімо добрих справ щиро та багато!"

uzhgorod.net.ua

 

17 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів