Москаль – правоохоронцям: Або виконуйте свою роботу професійно, або взагалі не беріться за неї

Москаль – правоохоронцям: Або виконуйте свою роботу професійно, або взагалі не беріться за неї
У приміщенні управління соцзахисту Свалявської РДА виявили таємно вмонтовану камеру відеозапису.

 

Цього четверга (28.03) працівники управління соціального захисту населення Свалявської районної державної адміністрації виявили в своєму приміщенні таємно вмонтовану камеру відеоспостереження.

Камеру, очевидно, встановили в ніч на четвер, причому дуже непрофесійно, тому працівники одразу її знайшли. Після офіційної заяви в правоохоронні органи невідомі люди не криючись демонтували залишки проводів і втекли. Нижче подаємо текст доповідної записки з цього приводу (прізвища посадових осіб заштриховані).

– Працівники різних установ (у тому числі підрозділів місцевих адміністрацій) уже неодноразово виявляли в своїх приміщеннях таємно встановлені прилади спостереження, – коментує подію Геннадій Москаль. – Про деякі випадки ми повідомляли публічно. Я як колишній правоохоронець мушу сказати з цього приводу таке – або наші силовики хай виконують свою роботу професійно, або хай взагалі не беруться за неї. Хотів би почути, що «професіоналів», які встановлювали обладнання в свалявському соцзахисті, звільнили з роботи або хоча би притягнули до відповідальності за провал. До речі, жодного судового вироку з усіх цих спецоперацій із таємними відеозаписами ще не було. І це найоб’єктивніша оцінка роботи правоохоронців.

moskal.in.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 березня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів