Вперше в Ужгороді відбувся чемпіонат з Кіокушин карате WKB

Вперше в Ужгороді відбувся чемпіонат з Кіокушин карате WKB
У суботу, 6 квітня, у СК «Зінедін» Ужгород вперше приймав кращих бійців з усієї України на Відкритому чемпіонаті Закарпатської області з Кіокушин карате WKB. У турнірі брали участь спортсмени з Ужгорода, Мукачева,та збірні команди з Полтавської і Херсонської областей. Загалом за титул чемпіона приїхали поборотися близько 200 каратистів.

 

Запеклі поєдинки проходилиміж хлопцями та дівчатами віком від 4 до 17 років у категорії"Білі тигри"- для новачків, та категорії "PRO"- для більш досвідчених  спортсменів. Організатором заходу є Закарпатський осередок «Всеукраїнського об’єднання Кіокушин БуДо Карате».

Головний суддя змагань та тренер ужгородської команди Ігор Шандра зазначив: «Це  перший чемпіонат з Кіокушин карате WKB, який проходить в Ужгороді. Були докладені всі зусилля, аби провести його на достойному рівні, а надалі  в планах зробити турнір традиційним. Приємно, що нас підтримали команди з інших областей, це значно підвищило рівень конкуренції на татамі. Всі спортсмени сьогодні продемонстрували високий рівень підготовки, хорошу техніку та дух справжнього бійця Кіокушин».

У результаті напруженої боротьби та видовищних боївперше командне місце посіла Закарпатська область. Це спільна перемога команди з Ужгорода тамукачівськихспортивнихклубів«Яструб»,«Чемпіон» і«Taymas. Трофей за друге командне місце додому повезе збірна команда з міста Херсон, а третє дісталось учасникам із Полтави.

Ужгородський прес-клуб

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів