Президент Петро Порошенко шкодує, що кандидат Зеленський не з’явився на дебати, і пропонує йому подискутувати в ефірі телеканалів

Президент Петро Порошенко шкодує, що кандидат Зеленський не з’явився на дебати, і пропонує йому подискутувати в ефірі телеканалів
Президент України Петро Порошенко висловив жаль з приводу відсутності кандидата в Президенти Володимира Зеленського, який не приїхав для участі в дебатах на НСК «Олімпійський».

 

Глава держави зазначив, що готовий до дискусії зі своїм опонентом в інший день. Він запропонував кандидату Зеленському не відмовлятись від участі в дебатах на «Суспільному телебаченні» та участі в вечірньому ефірі телеканалу ICTV в понеділок 15 квітня.

«Я сам для себе хочу знати його позицію по найважливішим напрямкам реалізації повноважень Президента і як Верховного Головнокомандувача Збройних Сил, і як гаранта конституційних прав і свобод громадян, і як захисника України», – пояснив Петро Порошенко.

Президент зазначив, що хотів би також почути від кандидата в Президенти Зеленського позицію щодо переговорів з Путіним та звільнення української території, окупованої Росією.

«Мені шкода, що сьогодні на «Олімпійському» стадіоні, куди Володимир Олександрович запросив мене, його не було. Мені шкода, що журналісти не мали можливість поставити запитання. Мені шкода, що люди на цій площі відповіді на ці запитання також не почули», – наголосив Глава держави.

«Я сподіваюся, що шоу, яке хтось намагався провести тут 19 квітня, буде скасоване», – також сказав Президент.

«Ми будемо робити все, щоб створити умови для того, аби Володимир Олександрович прийшов на «Суспільне телебачення», – додав він.

 

15 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів