Низку медалей привезли ужгородські дзюдоїсти з турніру в Мішкольці

Низку медалей привезли ужгородські дзюдоїсти з турніру в Мішкольці
Вихідними, а саме в суботу, 20 квітня, команда юних дзюдоїстів Ужгородської ДЮСШ №1 вирушила на великодній турнір в Угорщину в Мішкольц.

 

Як повідомив нашому виданню старший тренер Віктор Камінський, на турнір у Мішкольц з'їхалися 260 спортсменів з 5 країн: Румунії, Словаччини, Угорщини, Польщі та України.

Честь школи, міста, області та країни захищали 10 юних дзюдоїстів під керівництвом старшого тренера Камінського В.А. Боролися в чотирьох вікових групах: 2008-2009, 2010 2011, 2012 р.н.

На жаль, у цей раз спортсмени повернулися без золотих нагород, проте в підсумку все ж вибороли і срібло, і бронзу. Так, у наймолодшому віці боролися четверо наших борців, двоє з яких вперше брали участь в змаганнях на виїзді. Капушінскій Максим і Будюх Ігор стали сьомими, Щербатюк Олександр став бронзовим призером, Драков Гліб вийшов до фіналу, але не зміг здобути перемогу і став другим.

Серед старших без медалі залишився Мацко Юрій, який програв бронзовий фінал - 5 місце. Білоус Артур вийшов у фінал, але не зміг здолати борця з Дебрецена - друге місце. Виграли бронзові фінали і стали третіми: Камінський Данило, Костюченко Микита, Штефко Олексій і Олександр. У підсмку, команда здобула сім медалей - 2 срібла і 5 бронз.

Срібні призери:

Драков Гліб - 25 кг

Білоус Артур - 33 кг

Бронзові призери:

Щербатюк Олександр - 31 кг

Камінський Даніїл - 27 кг

Костюченко Нікіта - 32 кг

Штефко Олександр - 50 кг

Штефко Олексій - 50 кг.

Вітаємо всіх учасників та переможців і віримо у ваші наступні перемоги!

uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

22 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів