Ужгородській класичній гімназії - 25 років!

Ужгородській класичній гімназії - 25 років!
У квітні Ужгородська класична гімназія відзначає 25-річчя у сучасній будівлі на вулиці 8-го Березня. Зі стін закладу, який нині очолює Сергій Роман, вийшли сотні талановитих випускників, які своїми справами прославляють гімназію й місто не тільки на Закарпатті, а й в Україна та за кордоном.

 

У 26 класах гімназії на сьогодні навчається 871 учень, за роки існування закладу призерами ІІ етапу олімпіад стали понад 1600 учнів, ІІІ етапу – 700 учнів, а ІV – понад 50 учнів. Гімназисти також мають змогу займатися в ансамблі бального танцю «Престиж», хореографічно-спортивному гуртку, гуртку словацької мови, вокальному та гуртку декоративно-прикладного мистецтва.

Педагогів гімназії привітав і Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, побажав учителям досягати ще більших здобутків у вихованні та навчанні юних ужгородців, успіхів та розвитку закладу. До привітань приєдналися депутат Закарпатської обласної ради Андрій Андріїв, секретар Ужгородської міської ради Андріана Сушко, начальник управління освіти Ужгородської міської ради Наталія Мухомедьянова.

У подарунок гімназія отримала технічні засоби безпеки – камери відеоспостереження, придбані за кошти міського бюджету.

 

Джерело: Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 квітня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів