ТОП-5 кав’ярень Ужгорода, де неймовірно смачна кава

ТОП-5 кав’ярень Ужгорода, де неймовірно смачна кава
Вітайте улюблений ТОПчик від Uzhgorod.net.ua! Думаємо, чимало читачів долучаться до нього і додадуть свої «точки», про які не знають у редакції. А ми, своєю чергою, залюбки збігаємо й перевіримо, чи смачна там кава!

 

Punto G caffe

Хто не знаю цю манюсіньку кав’ярню в центрі міста на Поштовій? Бариста – просто неймовірно позитивна і фантастична людина! Він завжди посміхнений, а його кава завжди неймовірно смачна! І він завжди знає, кому і що запропонувати. А ще тут дуже симпатична система заохочування – карткова: купив кілька кав, одна в подарунок… Проте все це – обслуговування, головне – САМА КАВА! Смачна, «забориста», допомагає прокинутися! І тримає рівень уже давненько! Рекомендуємо!

"PassiЖу на Швабській"

І кава, і обслуговування, і все інше – на рівні! Підкуповує ще атмосфера – завжди затишна, завжди така… кавово-ужгородська! А ще можна купу знайомих зустріти, які в сусідній супермаркет іграшок «Мамадай» за подарунками поспішають…

Кав’ярні «Меделін»

Певна річ, кав’ярні «Меделін» – теж поза конкуренцією. Традиційно вже роками тримають марку! Кава смачна, обслуговування адекватне, мережа час від час розширюється, без варіантів – рекомендуємо!

 Uber Coffee

На площі Театральній невеличкий павільйон можна й не помітити, і не знати про нього нічого, поки не підкажуть друзі, що кава там справді смачна! Аналогічний нпримітний куточок в пасажі. Зручно, що, крім кави, тут чимало ще й інших смачних напоїв, приміром, кавовий напій  вершками та шматочками орео чи твіксу… До всього, ще й обирайте, скільки вершків готові з’їсти – порції на будь-який смак та гаманець! Одне слово, це варто спробувати!  

«Світ Донатс» на Швабській

У першу чергу тут головне – кава: для працівників нашого видання ця маленька кав’ярня на Швабській виділяється насамперед такою ж смачною й забористою кавою, як Точка G. Скуштуйте, не пошкодуєте!

Ну й, звичайно, пропонуйте свої «кавові точки», будемо про них розповідати. Наразі вже готуємо чергову публікацію з  листів наших читачів про те, де смачно і недорого  пообідати в місті.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

02 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Alex 2019-05-02 / 20:36:25

    Дуже дивний вибір. А де "Dolce", "Veronesi", "Coffeine", "Kiflik&Coffee", "Muffin", "Кавовий Двір", "Тотем", "Дім Кави", "Eat Me", "Florenzia", де кава набагато ліпша?