Ужгородська міська рада виграла справу про стягнення майже 900 тисяч гривень від ТзОВ «ОЛЕКСАНДРІЯ КЕПІТАЛ»

Ужгородська міська рада виграла справу про стягнення майже 900 тисяч гривень від ТзОВ «ОЛЕКСАНДРІЯ КЕПІТАЛ»
Департамент міського господарства Ужгородської міської ради виграв напередодні у Західному апеляційному господарському суді (м.Львів) справу про стягнення матеріальної шкоди у сумі 895 тисяч 380 гривень з ТзОВ «ОЛЕКСАНДРІЯ КЕПІТАЛ» (підрядна організація, яка виконувала роботи на об’єкті «Капітальний ремонт вул. Перемоги (від вул. Тиводара Легоцького до с.Сторожниця)» у 2017 році).

 

Як ми вже повідомляли, відповідно до договору підрядник мав до 20 грудня 2017 року завершити всі роботи, однак через безвідповідальність фірми-підрядника вони не були вчасно виконані, а ті, що виконані – неякісно, чим територіальній громаді Ужгорода завдано матеріальну шкоду у зазначеному розмірі. Усе підтверджено висновками судового експерта.

Для забезпечення повернення бюджетних коштів та недопущення порушення прав територіальної громади департамент міського господарства Ужгородської міської ради звернувся з позовом до суду. Наразі рішення Західного апеляційного господарського суду набуло законної сили і розпочинається процедура примусового стягнення, поінформували з департаменту міського господарства.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів