Триває відкрита першість Ужгорода з плавання: участь беруть 160 учасників!

Триває відкрита першість Ужгорода з плавання: участь беруть 160 учасників!
У басейні спорткомплексу УжНУ "Буревісник" триває відкрита першість Ужгорода з плавання серед дівчат та юнаків 2007 року народження та молодших.

 

Змагання рзпочалися сьогодні о 13.00, проходять вони за підтримки Ужгородської міської ради, спорткомплексу УжНУ та Федерації водних видів спорту Закарпатської області. Головним суддею є Вадим Колечко.

Участь у змаганнях беруть 160 учасників із 9 клубів.

Відкриваючи змагання, заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай передав вітання усім присутнім від імені міського голови Ужгорода Богдана Андріїва, від депутатського корпусу та виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

"Хотів би подякувати тренерам за їхню щоденну роботу з нашими дітками, велике спасибі й батькам за те, що піклуються про здоровий спосіб життя дітей. А вам, учасники, успіхів і перемог!" - відзначив В. Гомонай.

Як повідомив Роберт Левицький, голова Федерації водних видів спорту Закарпатської області, змагання – ліцензійні. За їхніми результатами визначатимуть спортсменів у збірну Закарпатської області для участі в Чемпіонаті України.

Бажаємо успіху учасникам та перемоги найкращим!   

uzhgorod.net.ua

 

18 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів