«Кубок Турянчика-2019» здобувають ветерани Берегівщини

«Кубок Турянчика-2019» здобувають ветерани Берегівщини
Минулої неділі в Мукачеві відбувся вже традиційний футбольний турнір серед ветеранів +40 на честь заслуженого майстра спорту СРСР Василя Турянчика.

 

Участь у змаганнях взяли 4 колективи краю команда з Іршавщини, Воловецького, Берегівського районів та «Карпати» м. Мукачево. У першому матчі «карпатівці» поступилися ветеранам з Іршавщини – 0:2, а в іншому поєдинку гравці з Берегівського району святкували вікторію над воловецькою командою. Перемжець у цій зустрічі був виявлений лише після серії післяматчевих пенальті (основний час гри завершився без голів – 0:0).

Тож у фіналі в боротьбі за престижний трофей – Кубок В.Турянчика зійшлися ветерани Іршавщини  та Берегівщини. В цьому поєдинку сильнішими стали гравці з Берегівського району, які двічі зуміли вразити ворота іршавчан, а у власні пропустили лише один м’яч. Тож 2:1 перемога берегівських футболістів. А в матчі за третє місце команда Олександра Перести («Карпати») зуміла перемогти воловецьких ветеранів – 5:4.

Нагороди – красень-кубок та медалі гравці команд отримували з рук самого винуватця свята – «залізного капітана» київського «Динамо» Василя Турянчика. А капітан «Карпат» Олександр Переста отримав з рук Василя Юрійовича сувенірну 5-гривневу срібну монету з зображення мукачівського замку «Паланок».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 травня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів