ФК «Ужгород» завершує сезон поразкою

ФК «Ужгород» завершує сезон поразкою
ФК «Ужгород» проводив заключний матч у чемпіонаті аматорської ліги України з футболу в рідних стінах з одним із претендентів на фінал коломийським «Покуттям».

 

Саме останнім потрібно було брати три бали на виїзді задля того, щоб продовжити боротьбу за нагороди чемпіонату серед аматорів. Та й у жгородці, які вже наступний сезон планують розпочати в якості професіонального клубу прагнули завершити свої виступи в аматорах на мажорній ноті.

Уже на 9-й хвилині атакувальний хавбек господарів Сергій Машталір змусив сфолити коломийського гравця у власному карному майданчику. Сергій бездоганно виконав стандарт – 1:0, та гості доволі скоро відновили паритет. А на початку другого тайму вийшли вперед через зрізку у власні ворота від Станіслава Котьо. На 80-й хвилині вже «Ужгород» вирівнює результат – автором дубля стає С.Машталір. Та вже в компенсовані арбітром хвилини рефері призначає пенальті в ворота господарів, який реалізовує «Покуття», тож 2:3 й «Покуття» боротиметься за нагороди в чемпіонаті аматорів.

Михайло АРДАНИК

 

03 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів