Закарпатець у складі збірної U-20 – чемпіон світу

Закарпатець у складі збірної U-20 – чемпіон світу
Підопічні Олександра Петракова здобули вольову перемогу над збірною Кореї у вирішальному поєдинку чемпіонату світу з футболу серед молодіжних команд U-20. Шлях нашої команди до вирішальної дуелі виявився тернистим.

 

 Так, у півфіналі вона вибила міцну Італію, та, на жаль, у тому поєдинку червону картку отримав Денис Попов, який не зміг сьогодні допомогти синьо-жовтим. Корейці на попередній стадії здолали збірну Еквадору і, як і українці, уперше пробилися до фіналу чемпіонату світу.

Незважаючи на те, що українці пропустили першими з пенальті.   Корейці відразу ж віддали ініціативу нашій збірній, а та відповіла ударом нашого земляка – ужгородця Сергія Булеци у площину зі штрафного. Синьо-жовті продовжували володіти м’ячем, однак суперники протягом тривалого часу вправно оборонялися. Корейський замок було зламано лише на 34-й хвилині, коли після відскоку в чужому штрафному Супряга здорово зорієнтувався і щосили пробив у ближній кут. 1:1.  На 53-й хвилині українці відповіли на потуги суперників другим голом Супряги. Конопля прорвався по своєму флангу, віддав пас Владу, а той влучно пробив у дальній кут. 2:1.

Поки корейці оговтувалися, наші хлопці продовжували атакувати. Спершу Булеца опинився на чудовій позиції, але пробив значно вище. Наприкінці зустрічі синьо-жовті збільшили власну перевагу. Цітаішвілі отримав м’яч у центрі і здійснив неймовірний ривок через півполя, після чого здорово пробив у дальній кут. Цей гол остаточно закріпив успіх юнацької збірної України, яка вперше в історії здобула титул чемпіона світу. Вітаємо хлопців з цим вагомим успіхом!

 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 червня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів