ТОП корисних продуктів для щитовидної залози

ТОП корисних продуктів для щитовидної залози
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Яблука

Яблука добре впливають на всі системи організму, знищуючи патогенні бактерії. Головне — з'їдати їх разом з кісточками, саме в них міститься великий запас йоду.

Крабове м'ясо і морепродукти

Вони містять вітамін B12 і цинк, який стимулює імунну систему організму. Зверніть увагу: консервоване м'ясо краба також зберігає свої корисні властивості.

Морська капуста

Містить йод і ще 40 вітамінів і елементів, які захищають від захворювань щитовидної залози.

Чорниця

Ця ягода стоїть на першому місці за кількістю антиоксидантів. Допомагає усунути гормональні порушення щитовидної залози.

Червона риба

Це джерело омега-3 жирних кислот. Вони необхідні для правильної роботи щитовидної залози. Їжте червону рибу як можна частіше.

Горіхи з медом

Допомагають розбудити ліниву щитовидну залозу. Роздушіть 3-4 волоських горіхів, змішайте з ложкою меду і з'їжте. Приймайте ці «ліки» щодня протягом 1-2 тижнів.

Лимон з медом

Активує роботу щитовидної залози. Ретельно промийте 2-3 лимони, натріть їх на дрібну тертку з шкіркою. Змішайте їх з приблизно такою ж кількістю меду. Приймайте по 1 столовій ложці 3 рази на день між прийомами їжі.

Ну а найпростішим способом отримувати добову норму йоду є використання для приготування їжі йодованої солі. Пам'ятайте про це!

 

19 липня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів