Понад 150 учасниць навчались у Школі безпеки для жінок в Ужгороді

Понад 150 учасниць навчались у Школі безпеки для жінок в Ужгороді
Школу безпеки для жінок вперше провели в Ужгороді.

 

Понад 150 жінок взяли участь у тренінгах, під час яких  їх навчали основ самооборони, кібербезпеки, правової та психологічної безпеки, а також домедичної допомоги.


Як у коментарі zaholovok.com.ua повідомила керівниця Школи безпеки для жінок Анна Мелеганич, проєкт унікальний і проводиться в Ужгороді вперше, для участі у Школі безпеки реєструвалося понад 200 жінок та дівчат, було сформовано 8 груп. Заняття для кожної групи тривало понад місяць. 

«Школа безпеки для жінок і дівчат це унікальне явище для нас у сучасних умовах. Про важливість, актуальність та потребу таких занять говорили майже всі наші учасниці, і те, що попит на ці заняття-тренінги був дуже великий, ми отримали більше ніж 200 заявок, що свідчить що це дійсно так», − розповідає Анна Мелеганич.

Учасниці мали змогу покращити свої знання у багатьох сферах повсякденного життя.

«Під час тренінгу із кібербезпеки ми дізналися із якими небезпеками можемо зустрітися в онлайн-середовищі та як цьому протидіяти. Під час заняття з першої домедичної допомоги актуалізували знання та навички, адже протоколи надання допомоги постійно змінюються та оновлюються. Під час лекції з психологічної безпеки дізналися чимало корисного про психологічну підтримку та здобули практичні навички саморегуляції», − ділиться учасниця Школи безпеки для жінок Віра Якубик.

Учасниці Школи безпеки для жінок

 

«В умовах сьогодення усі здобуті знання та навички є однозначно дуже актуальними та навіть необхідними, враховуючи безпекові виклики, з якими ми зустрічаємося. Також великим бонусом є функціонування школи та проведення активностей наживо, що уможливлює знаходитися серед однодумиць у живому колі спілкування та підтримки», − додає Віра Якубик.

Впродовж 9 місяців проєкт реалізовувався Українським Жіночим Фондом за підтримки Королівства Нідерландів в Ужгороді.

 

05 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів