Футбол на Закарпатті: «Севлюш» та «Витязь» перемагають у перших кубкових півфіналах

Футбол на Закарпатті: «Севлюш» та «Витязь» перемагають у перших кубкових півфіналах
У суботу відбулися перші матчі 1/2 фіналу Кубка Закарпаття. Виноградівський «Севлюш» впевнено здолав мукачівську МФА – 3:0.

 

За присутності 500 глядачів господарі здобули цілком комфортний результат перед матчем-відповіддю. Кілька нагод було і в мукачівців, проте «Севлюш» зіграв максимально сконцентровано в захисті й доволі переконливо в нападі. Найбільше постарався Михайло Чедрик, який записав до свого активу хет-трик. Тож господарі зробили вагому заявку на потрапляння до фіналу.

В іншому півфіналі концовський «Витязь» уже в компенсований арбітром час вирвав перемогу від ФК «Вільхівці» - 3:2. Цікавий матч і з яскравою кінцівкою. Господарі першими забили два голи, могли відзначитися ще. Однак, шансами не скористалися, володіючи перевагою в першому таймі. А ось після перерви «Вільхівці» скоротили відставання в рахунку з пенальті. Далі напруження зберігалося. Зрештою, ближче до завершення зустрічі гості зрівняли рахунок. Утім, у доданий час «Витязь» таки вирвав перемогу, завдяки голу Зизича. Тож у цьому матчі все визначиться у матчі-відповіді в Вільхівцях.

Другі півфінальні поєдинки відбудуться 14 серпня, у середу.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів