Беріть на замітку: як запобігти виникненню акне

Беріть на замітку: як запобігти виникненню акне
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Навчіться правильно вмиватися

Хоча, здається, що в цьому немає нічого складного, багато вибирають неправильний підхід до вмивання. Не рідко висип виникає, коли жінки надмірно очищає шкіру. З цієї причини шкіра стає сухою, вискакують прищі або їх кількість збільшується. Фахівці рекомендують використовувати м'який засіб для вмивання і за допомогою теплої води, вмиватися не частіше двох разів на день — вранці і ввечері.

Очищайте предмети, які часто контактують з обличчям

Протягом дня зі шкірою нашого обличчя стикається безліч речей. Тому дуже важливо слідкувати за стерильністю. Серед цих предметів можна виділити подушку, кисті для макіяжу, телефон, навушники або навіть віконне скло.

Відмовтеся від скрабів

Схильна до акне шкіра відрізняється підвищеною чутливістю. Тому очищення обличчя за допомогою скрабів буде згубним для вас.

Регулярно мийте голову

На шкірі голови накопичується надлишкова кількість жиру, і якщо регулярно не мити волосся, цей жир буде потрапляти на шкіру обличчя, підвищуючи ризик виникнення прищів. Крім цього, стежте, щоб такі продукти для волосся, як лаки, гелі, пінки і спреї, не потрапляли на обличчя.

Підберіть правильний сонцезахисний крем

Дуже важливо захищати шкіру від сонячних променів. Однак деякі види крему можуть негативно позначитися на шкірному покриві. Необхідно віддавати перевагу продуктам без олії в складі.

Джерело: Ukr.Media

 

24 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів