Жінкам до уваги: як відновити пасма після літа

Жінкам до уваги: як відновити пасма після літа
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Лікування волосся масками

Для збереження м'якості і еластичності локонів після сонця і солоної води їм необхідне інтенсивне зволоження. На допомогу прийдуть домашні маски для відновлення волосся, які допоможуть зміцнити ламкі і сухі пасма, додадуть їм блиск, шовковистість і зроблять їх знову здоровими на вигляд. Віддавайте перевагу рецептам з натуральними рослинними оліями (арганова, кокосова, рицинова, розмаринова, оливкова, жожоба, ши, авокадо). Також допоможе маска з медом для волосся, яка поверне локонам життєву силу і красу.

Масаж шкіри голови

Догляд за волоссям починається з правильного догляду за шкірою голови. Регулярний щоденний масаж протягом 10 хвилин знімає напругу, розм'якшує тканини зони скальпа, покращує кровообіг в шкірі голови, стимулюючи ріст волосся, має омолоджуючий ефект і надає неймовірний вплив на стан пасм. Якщо взяти це за звичку, вже скоро ви помітите, як локони стануть густішими, здоровими і довгими.

Детокс-шампунь

Багато експертів з догляду за волоссям рекомендують змивати «залишки» літа потужним шампунем, спеціально створеним для видалення мінеральних відкладень від води, хлору і сонцезахисного засобу, а також накопичень косметичних продуктів для укладання пасом. Це можна робити і круглий рік, але після літніх місяців це буде особливо корисно. Такі засоби не тільки видаляють шкідливі речовини, але і покращують колір волосся, забезпечуючи їм делікатне освітлення, а також добре живлять локони.

Очищаючий кондиціонер

Якщо ваші пасма занадто пошкоджені від спекотного сонця, солі і піску, спробуйте альтернативний метод традиційного миття голови — ко-вошинг. Тимчасово замініть звичний шампунь живильним кондиціонером для волосся з очищуючою дією. Такі засоби м'яко діють на локони, не містять жорстких миючих компонентів і мильних екстрактів, одночасно миють, добре очищають, інтенсивно насичують вологою і кондиціонують. Волосся залишається чистими і доглянутими за одне застосування.

Ukr.Media

 

03 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів