Туристичний сезон триває: куди восени їдуть закарпатці та скільки це коштує?

Туристичний сезон триває: куди восени їдуть закарпатці та скільки це коштує?
Останні сонячні промені, коротші дні, холодніші ночі... але ж літо можна продовжити! Та й для чудового відпочинку не обов'язкове літо. Ми в Uzhgorod.net.ua поцікавилися актуальними напрямками та пропозиціями, які обирають для себе закарпатці восени у турфірмі Трайдент Хіт Ужгород.

 

ОСІНЬ – НЕ ПРИВІД ХОВАТИ КУПАЛЬНИК

Календар уже наближається до середини вересня, однак це не причина відмовлятися від морського відпочинку. Зрештою, на морі зараз можна відпочити у будь-яку пору року й ціни часто не відрізняються від літніх. Різниця лише у країні для морського відпочинку.

Як розповідають у турфірмі, вже у вересні у країнах Європи помітно холоднішає, тож відпочинок в оксамитовий сезон можна зловити за справді вигідними цінами, якщо вас влаштовує погода. Так, приміром, зараз "горять" пропозиції до Чорногорії (авіа зі Львова на 12 днів із проживанням на віллі обійдеться близько 200 євро), Туреччини (пропозиції на 8 днів із харчуванням все включено у 3-зірковому готелі можна знайти менш ніж за 200 євро), Італії (приміром відпочинок у Калабірії за 5 днів на сніданках обійдеться у 200 з гаком євро).

А от Єгипет і Об'єднані Арабські Емірати восени дорожчатимуть, адже саме входять у сезон. Тут відпочинок стартуватиме орієнтовно від 350-400 доларів на особу, а вильоти доступні зі Львова.

Так само привабливими для туристів стають і екзотичні напрямки, де вже закінчується сезон дощів. Беззаперечний хіт сезону – китайський острів Хайнань, який є не тільки екзотичним, але й доступним для укрїнців. Сюди вже літають прямі чартери з Києва. До слова, без пересадок зі столиці також можна дістатися Домінікани, Куби та острову Пхукет (Тайланд), Шрі-Ланки. 

У турфірмі також радять: початок навчального року на туризм не надто впливає, а от якщо хочете відпочивати у жовтні – бронюйте вже, бо у період осінніх шкільних канікул активність усе ж таки зростає.

"ЕКСКУРСІЙКА" НЕ ВТРАЧАЄ ПОПУЛЯРНОСТІ

Біометричні паспорти вже з'явилися у переважної більшості подорожувальників, а тому попит на екскурсійні тури не падає протягом року. Так, найпопулярнішими серед закарпатців залишаються тури вихідного дня, а отже – відвідини столиць найближчих країн: Праги, Будапешту, Відня. Ціни залишаються приблизно стабільними протягом року, а також у туроператорів постійно діють знижки, тому ціна може варіюватися у межах 20 євро.

КУПИМО ЗАРАЗ, А БУДЕ ЯК НА НОВИЙ РІК

Популярності набирає й раннє бронювання. Так уже зараз закарпатці активно бронюють зимовий гірський та морський відпочинок та навіть роблять ранні бронювання на літо 2020 року. Аби зрозуміти, що вигода очевидна, наведемо деякі ціни, бо вони й справді вражають.

Неймовірна вартість зимового відпочинку у Швейцарії протягом ТИЖНЯ у 4-зіркових апартаментах на 6 осіб коштує трохи більше як 50 євро НА ОСОБУ! В Австрії, Франції та Італії відпочинок на День Святого Миколая з такими ж умовами обійдеться у 70 євро з людини. Ясна річ, є й дорожчі пропозиції, які, хай там як, усе одно вигідні.

Набирає обертів і раннє бронювання на Новий рік. Приміром, ще зараз можна знайти пропозиції тижневого новорічного відпочинку на екзотичному китайському острові Хайнань у 5-зірковому готелі за 1300 доларів на двох. 

А як вам літній ТИЖНЕВИЙ відпочинок на Сонячному Березі Болгарії на СІМ'Ю (2+1) у 4-зірковому готелі зі сніданками (але без трансферу) за 110 євро? Хоча залежно від готелю ціни змінюються. Можна знайти й пропозиції 5-зіркових готелів для сімейного відпочинку у тій же Болгарії на все включено вже за 370 євро.

Однак найбільша вигода раннього бронювання на противагу "горящим" турам – можливість обрати з-поміж численних пропозицій саме ту, яка підходить і за умовами, і за бюджетом, адже у такому разі ви обираєте найкраще з наявного, а не те, що залишилося.

***

Подорожуйте, відпочивайте і пам'ятайте, що витрачені на відпочинок гроші – це вклад у себе.

Лада Коляда, Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів