"Закарпаття – оздоровниця номер 1 в Україні", – висновки конференції

"Закарпаття – оздоровниця номер 1 в Україні", – висновки конференції
Про це написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук директор у Департамент економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Дени Ман.

 

Нагадуємо, на Закарпатті триває  конференція на тему: «Нові послуги в бальнеології та Wellness Закарпаття».

Денис Ман зокрема відзначив: 

"У Derenivska Kupil / Деренівська Купіль ми провели конференцію, яка дозволила озвучити ключові моменти для ринку бальнеологічного туризму:

- Закарпаття володіє унікальними ресурсами, але не наразі ми не докінця володіємо розумінням, що з ними робити, що приводить часто до хаотичного (броунівського) руху на ринку інвестицій.

- Мінеральні джерела з бальнеологічними висновками та бізнесом навколо нього потребують додаткових досліджень та взаємодії бізнесу і науки.

- Формування продуктів у сфері бальнеологічного туризму повинно базуватися навколо якості та кращого світового досвіду, зокрема досвіду українських сусідів з ідентичними термальними джерелами (ідентичними властивостями)

- Закарпатський туристичний шлях - це не лише активний туризм, але й точно оздоровчий. Нам вдалося спільно з НПО "Реабілітація" показати це наочно. далі - маркетинг

- Об'єднання учасників ринку бальнеологічного туризму - річ повільна, але досить цікава. Ніхто не хоче об'єднання заради об'єднання, але точно всі хочуть а)більше туристів, і б)якісної конкуренції. Ключове слово тут - довіра.

- Закарпаття активно конкурує на внутрішньому ринку з будь-яким регіоном, який також визначив собі спеціалізацію в туристичній сфері з акцентом на оздоровчий туризм

Федір Шандор добре вміє консолідувати навколо теми оздоровчого туризму Закарпаття ;)

Тиждень туризму на Закарпатті триває". 

 

24 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. JamesTag 2019-09-25 / 07:39:59

    Тонкости рыбной ловли

  2. лора 2019-09-24 / 16:14:23

    За вхід заплатити треба 50 грн.